Visie

DSC kenmerkt zich als een kleinschalig betrokken ingenieursbureau en levert een aandeel in machine-bouwend en producerend Nederland (de maak-industrie). Wij handelen vanuit passie voor techniek en veiligheid.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn; Passie, Verantwoordelijkheid, Klantgerichtheid, Deskundigheid en Aandacht.

DSC streeft naar:

  • Veilige duurzame machines en een veilig werkklimaat voor iedereen. Of u de machines nu gebruikt, bouwt of ontwerpt;
  • Het vinden van de optimale balans tussen het veilig maken van uw machines (of arbeidsmiddelen) en het creëren van voldoende bewijslast;
  • Het voor iedereen op een begrijpelijke manier de wet- en regelgeving wordt toegepast;
  • Een zo optimaal mogelijke werkomgeving zonder onnodige aanpassingen;
  • Het inzichtelijk maken van de wet- en regelgeving die aanwezig is op het gebied van CE-markering;
  • Advies op maat. Wij stellen ons zelf tot doel om gedurende een adviestraject of een training aan te sluiten bij de wensen die bij u centraal staan.

Samenwerking

Wij werken nauw samen met andere vakspecialisten en ingenieursbureaus (zowel technisch als juridisch) om kennis en kunde uit te wisselen. Op deze manier is het mogelijk om u als klant een zo breed mogelijk palet aan diensten te kunnen leveren.

Duurzaam

Als kleinschalig ingenieursbureau vinden wij het van belang om zoveel mogelijk duurzaam te werken en u daarin te ondersteunen. Vanuit onze eigen aanpak kijken wij wat bij u het beste past. We hebben in de afgelopen jaren rondom Covid-19 leren werken op afstand. Dit werken op afstand (waarvoor we voornamelijk gebruik van MS-Teams) hebben we gezien dat we onze belasting op het milieu door de reiskilometers kunnen beperken. Uiteraard bezoeken wij u locatie, maar wanneer we even moeten overleggen doen we dat ‘on-line.’ We hebben geleerd dat we ook op een goede manier kunnen samenwerken op afstand.

Onze klanten in de buurt bezoeken we op de fiets, net zo gezond (en duurzaam). Wij werken vrijwel volledig ‘paper-less.’ Rapportages en factureren versturen we per e-mail. En onze energie-voorziening wordt zoveel mogelijk opgewekt door zonne-panelen. De overige energie betrekken we door middel van ‘groene-stroom.’

Wanneer u ideeën heeft hoe we duurzamer kunnen werken dan houden wij ons van harte aanbevolen. Graag denken wij met u mee hoe u duurzaamheid kunt meenemen in uw ontwerpen en oplossingen. 

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - d-sc.nl

Website laten maken? SiteToGo.nl