Trainingen

Heeft u een scholingsvraag of behoefte om bijgepraat te worden? Van elektrische veiligheid tot het hands-on aanpakken van een CE-markering. Dit kan. Wij helpen u hiermee op weg. Door de praktische ervaring kunnen we snel schakelen tussen theorie en praktijk. Doordat DSC zelf dagelijks te maken heeft met deze trajecten kunnen wij inspelen op uw vragen.

De trainingsstijl kenmerkt zich door u als cursist centraal te stellen. Voordat wij een training aan u aanbieden hebben wij altijd een intakegesprek. Op basis van uw wensen kunnen we bepalen welke training het beste bij u past. Daarnaast is het mogelijk om een training speciaal voor u op maat te maken.

Onze trainingen zijn erop gericht om de kennis om te zetten in kunde. Daarom proberen wij altijd zoveel mogelijk binnen de training te oefenen.

Standaard hebben wij de volgende trainingen in ons pakket:

  • De Machinerichtlijn 2006/42/EG
  • Ontwerp van een machine volgens ISO 12100
  • CE-markering, het basisproces
  • Elektrische veiligheid voor machines
  • Functionele veiligheid van machines volgens ISO 13849-1 of IEC 62061
  • Veilige bruggen en sluizen volgens de NEN 6787*
  • Veilig engineering met lichtschermen volgens ISO 13855 en TR/IEC 62046

Trainingen met een handvat

Trainingen met handvat – Cobots

* De NEN 6787, is momenteel onder revisie in de werkgroep NEN 6787-1.

80twintig.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en dat het vooral in deze tijd lastig is om hele dagen aan een training deel te nemen. Daardoor bieden wij een uniek concept aan; ‘80twintig sessies.’ Dit concept delen wij met de actieve trainers van 80twintig.

In een tijdsbestek van 2 uur behandelen we op basis van een workshop een thema uit machineveiligheid. Waarbij normaal gesproken trainingsdagen een volledig programma bevatten, benutten wij hier efficiënt 2 uur van een totale werkdag.

Wij maken een specifieke workshop voor u op maat die een aantal keren gegeven kan worden op een dag. Deelnemers pakken daarmee een onderwerp (bijvoorbeeld CE-markering, Risicobeoordeling, Validatie van een veiligheidsketen) in korte tijd intensief beet. Hiermee krijgen zij een boost in hun kennis en kunde. In deze korte tijd raken mensen enthousiast en kunnen ze later op de dag het geleerde direct toepassen. Maximaal resultaat tegen minimale tijdsinspanning. U kunt ook bijvoorbeeld uw eigen casus inbrengen die behandeld wordt gedurende deze sessies.

Samenwerking

Naast dat wij zelf trainen, werken wij nauw samen met ervaren trainers vanuit ‘Safemachinery

SafeMachinery

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - d-sc.nl

Website laten maken? SiteToGo.nl